Új honlapunk fejlesztés alatt van. A frissített oldal és tartalmak elérhetőségéig tekintse meg referenciáinkat itt!
 
Magyar nyelv
Deutsche sprache
English language
TKI
Aluta
Keresés a tartalomban
 
 
 
     
 

Cégfilozófia

 

Az ALUKOL Kft. 1990 óta exkluzív alumínium-üveg homlokzatok, függönyfalak, nyílászárók, üvegtetők tervezésével, gyártásával és helyszíni szerelésével foglalkozik. Az alapítás óta eltelt évek alatt a cég Magyarország legnevesebb alumínium homlokzatgyártó cégei közé küzdötte fel magát. Az ALUKOL név ma már egyet jelent a megbízható, minőségi és korrekt munkavégzéssel.

 

Az Év Alumínium Homlokzata díjat az ALUKOL 2001-ben az Akadémia Bankcenter, 2002-ben az Osztrák Iskola, 2004-ben az ING Irodaház, 2006-ban pedig az AGC Autóüveggyár Irodaházának kivitelezésért nyerte el. Az ING épület alumínium-üveg homlokzatának kivitelezése az eddigi tevékenység szakmai csúcsát jelenti. A feladat nagyságrendje és bonyolultsága olyan szinten követelte meg az átgondolt tervezést és az összehangolt csapatmunkát, amelyre Magyarországon legfeljebb néhány cég képes. 2007-ben az ALUKOL a Richter Gedeon Központ Kutató és Irodaépületénél megvalósított 23,0 m magas üveg tartószerkezetű függönyfal kivitelezéséért Innovációs Különdíjban részesült. A cég 2009-ben a Telenor Székház, 2012-ben a LAURUS Irodaház kivitelezésért ismételten Nívódíjat kapott.

A nívódíj pályázatot az Alumínium Ablak- és Homlokzat Egyesület (ALUTA) hirdeti meg, és azt neves építészekből és építőipari szaktekintélyekből álló zsűri döntése alapján ítélik oda évente a kiválasztott alumínium-üveg homlokzat kivitelező cégnek.

A cég a szó valódi értelmében több kiváló minőségű profilrendszerrel (Schüco, Wicona, TKI) dolgozik, a megrendelők minden igényének magas színvonalon történő kielégítése érdekében. Átvitt értelemben a cég profiljába tartozik a korrektség, a minőség és a határidők iránti elkötelezettség, a profi munkavégzés.

 

Cégcsoport tagok
Alukol
Alupro
Lemal
ALK Holding
Solart

 
 
BEMUTATKOZÁS | CÉGTÖRTÉNET | CÉGADATOK | REFERENCIÁK | KAPCSOLAT | OLDALTÉRKÉP

© 2011 All rights reserved

Weboldalkészítés: DreamSite